Over ons

U, uw vrachtwagens en uw vrachtwagenruiten mogen al 14 jaar rekenen op onze vriendelijke service, brede kennis en ruime ruitschade-ervaring. Kwaliteit en u als klant staan bij ons centraal. Dat ook andere mensen dat in onze organisatie terugzien, bewijst de Focwa-titel: Nummer 1 Autoruitherstelbedrijf, die we zelfs twee keer in de wacht mochten slepen.

Regionaal vrachtwagenglasbedrijf
“We hebben als regionaal auto- en vrachtwagenglasbedrijf een vaste klantenkring. Dat zijn natuurlijk particulieren, maar ook transportbedrijven, agrariërs en loonbedrijven. In ieder bedrijf sneuvelt wel eens wat en voor het glas komen veel regionale ondernemers gelukkig bij ons,” aldus Wilma Dijkema, eigenaresse.

Het team van ons vrachtwagenglasbedrijf!
“Je hoeft geen multinational te zijn om 24 uur per dag service en kwaliteit te kunnen leveren. Het enige wat we doen, is onze klanten en opdrachtgevers op de eerste plaats zetten, meedenken en flexibel inspelen op vragen. Daarbij hebben we veel plezier in wat we doen en zijn we als collega’s helemaal op elkaar ingespeeld,” aldus Wim Dijkema, eigenaar.